Openingstijden di. t/m vrij. 8:30-18:00 zat. 8:30-15:00

Haarwerk bij CrestaDun haar hebben, kaalheid of tijdelijke kaalheid is al ingrijpend genoeg. Salon Cresta haarwerken biedt een stijvolle collectie haarwerken modieus en bijna niet van echt haar te onderscheiden. Wij begeleiden u persoonlijk en geven eerlijk advies. U bent altijd verzekerd van een coupe die bij u past natuurlijk en comfortabel. Het intake gesprek en het passen kan ook thuis of in het ziekenhuis.Service

Indien nodig komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis. Ook kunnen wij het haarwerk bij u thuis of in het ziekenhuis leveren. Het haarwerk kunt u reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.


Extra service

Hair & beauty is ons vak. Daarom helpen wij u graag met het aanbrengen van de juiste make-up. Zodat u zich weer een stukje beter voelt. Tevens knippen wij (geheel kosteloos) uw haar als het weer begint te groeien, zodat het niet onder het haarwerk uitkomt.
 

Werkwijze

Wij raden u aan de volgende voorbereidingen te treffen alvorens u bij ons komt. Zorg dat u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw huisarts of vanuit het ziekenhuis. Als u ten gevolge van chemotherapie een pruik nodig heeft maakt u dan een afspraak met ons voordat u met de kuur begint. Wij kunnen dan van uw eigen haarkleur en model uitgaan. We hebben een ruime voorraad confectie pruiken. Eventueel kunt u ook een foto doormailen met uw gewenste kapsel en kleur.